19 May ALBANIAN: NDIHMË URGJENTE – PËRMBYTJET NË SERBI

Të dashur miq,

Në këto moment Serbia është duke përjetuar përmbyetje të pa regjistruara ndonjëherë në historinë e vendit tonë. Dhjetra mijra njerëz kanë humbur shtëpi e tyre dhe janë momentalisht duke u strhuar në qendra të ndryshme anëembanë vendit.

POPLAVLJENA KUCA

Organizatat e shoqërisë civile jane duke kordinuar aktivitetet e tyre me qëllimin e ndimesës së qytetarve. Qëndra e Krizave “Qytetarët e Bashkuar për Serbinë” e cila kordinonon organizatat e shoqërisë civile do të njoftojë të gjitha organizatat e saj simotra në botë, organizatat ndërkombëtare dhe donatorët për ti kërkuar ndimë për qytetarër e serbisë.

Njësia do të fillojë menjëhere me përgatitjet për aktivitetek të cilat do të implementohen pas tërheqjes së ujrave nga zonat e përmbytura, kur I gjithë vendi do të ketë nevojë për një ndimë të madhe dhe gjithpërfshirse për të përballuar pasojat e përmbytjes dhe për të mbështetur të gjithë ata që kanë humbur pronat e tyre. Në po ju ftojmë të na bashkoheni për të planifkuar dhe implementuar këto masa.

Ju kërkojmë mirësisht ti ndimoni qytetarët e Serbisë në çdo mënyrë të mundshme. Çdo ndihmë është e mirpritur.

Nëse jeni në gjendje të jepni ndimë financiare, qeveria e Serbisë ka hapur një llogari të posaçme dhe këtu mund të gjeni të gjitha informacionet dhe mënyrën e pagesështtp://www.srbija.gov.rs/pages/popupimage_popup.php?id=209921.

10291164_256941934489478_4613303313449915502_n1

Nëse doni të jepni çdo lloj ndime tjetër ju lutem na kontaktoni:

FB: www.facebook.com/Udruzeni

Tëitter: www.twitter.com/Udruzeni, #udruzeni, @Udruzeni

E-mail: udruzeni@gradjanske.org

 

Numrat e telefonit për informacion dhe mbështetje:

+381 11 3398637
+381 11 3398939
+381 11 3398360

Përzemërsisht,

Civic Initiatives

Crises Unit of Citizens United for Serbia

No Comments

Post A Comment